Regler och riktlinjer

Exakta Foto är medlemmar i branschorganisationen SER, och har genom dem en överenskommelse med konsumentverket. Vi följer "Tryggt skolfoto", med certifierade fotografer. Detta innebär att alla fotografer har tagit ett utdrag ur belastningsregistret, allt för att garantera ditt barns säkerhet.

Klicka här för att läsa mer om Tryggt skolfoto. 

Hallå konsument är en tjänst där du som konsument kan vända dig om du behöver vägledning eller hjälp med konsumentfrågor.  

Klicka här för att läsa mer

 

Allmänna reklamationsnämnden (ARN) är en myndighet som avgör tvister mellan konsument och företag. Här har du som konsument rätten och möjligheten att få tvister prövade. 

Klicka här för att läsa mer. 

Allmänna reklamationsnämnden

Box 174

101 23 Stockholm

Vi tecknar personuppgiftsbiträdesavtal med våra kunder, och har jobbat hårt för att öka säkerheten för att följa de regler som lagen kräver. Bland annat så har vi uppgraderat vårt system för att följa de regler som lagen kräver. Vi har uppdaterat vårt system för att erbjuda våra kunder en krypterad säker transport av klasslistor till oss. Vi har motsvarande avtal med alla våra underleverantörer, allt för att säkerställa att personuppgifterna hanteras säkert genom hela kedjan.

Här kan du läsa mer om GDPR. 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår