Våra skolfotografer

 

Exakta Photo är det främsta skolföretaget i Sverige med en härlig fotografkår på 170 fotografer. Tillsammans fotograferar vi barn, ungdomar och personal runt om i hela landet. 

Vi är en blandad skara människor med olika bakgrund och erfarenheter. Gemensamt är att vi brinner för att locka fram det bästa hos alla individer. Med glimten i ögat och en stor portion social kompetens, humor och tålamod tar vi skolfotograferingen till en ny nivå. 

Vi ger alla våra medarbetare möjligheten att växa som fotograf, oavsett om man är ny eller etablerad i branschen. Genom utbildningar och erfarenhetsutbyten ger vi varandra de verktyg som behövs för att utvecklas. 

Möt vår fotograf Jim som berättar sin bild av yrket: 

Jobba med oss

 

Vi söker fler fotografer som vill utvecklas tillsammans i vårt gäng. 

Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en självklarhet och att din sociala kompetens gör att du trivs i nya miljöer, med målet att alltid lämna ett positivt avtryck när du är färdig för dagen. 

Du kan hantera både en digitalkamera och dator. Du har även körkort och tillgång till bil. Har du dessutom arbetat/praktiserat med studiofotografering tidigare, är detta meriterande. 

För att ansöka klicka här >> Ansökan skolfotograf

 

 

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår